Scorpio Aalst

Aalst

De studio in Aalst was de eerste vestiging van het concept Scorpio en is gelegen in de Kattestraat. Door de ligging in een van de bekendste winkelstraten van Aalst, in de schaduw van het belfort, is deze studio een populaire locatie voor iedereen die houdt van verfijnde tattoos en piercings.

ontdek alle studio's

your

   Story,

inked

scorpio

Scorpio onderscheidt zich als een toonaangevende studio in Belgie, waar zuiverheid en professionaliteit vooropstaan. Onze internationale en nationale artiesten, gespecialiseerd in zowel piercings als tattoos, hanteren een professionele en verfijnde stijl, ondersteund door een commitment aan respect en privacy voor elke klant. Elke Studio volgt een gestructureerde aanpak, met een onthaalmanager die onze klanten verwelkomt, en specialisten die uitblinken in hun vakgebied, wat zorgt voor een naadloze en professionele ervaring voor elke klant. we zijn anders dan de traditionele old school studio's, wij kiezen bewust voor een open en commerciele mindset, waarbij een toegankelijke en heldere omgeving centraal staat.Ons elegant en lichtgevend interieur vormt de perfecte achtergrond voor jouw unieke tattoo- of piercingervaring, terwijl we een hoge standaard van zuiver en clean werk waarborgen. Scorpio is meer dan een studio.

Ontdek het verhaal van Scorpio

We take care of you

Ons getalenteerde team is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit en biedt een op maat gemaakte ervaring voor elke klant.

diensten en prijzen