oorlel ⎪ tragus ⎪ conch ⎪helix ⎪ anti-helix ⎪ traditional ⎪ industrial ⎪ snug ⎪ rook ⎪ and more

Piercing

Onze piercers kijken samen met jou welk juweel de juiste match is. Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleide mensen met de nodige certificaten. Het piercen gebeurt in een veilige, rustige omgeving, voorzien van alle comfort. Samen kiezen we het juiste juweel voor de juiste piercing om zo tot een prachtig eindresultaat te komen.

JUWELEN

We laten je los in ons groot assortiment aan titanium, solid gold, sterling silver en merkjuwelen met echte diamanten, edelstenen en kristallen. Voor onze piercings werken we uitsluitend met de beste kwaliteitsjuwelen in het titanium en solid gold met startprijs vanaf €20.

Nazorg

Ook na het piercen kan je telkens bij ons terecht voor hulp of advies, ook voor piercings die niet door ons geplaatst zijn. In de meeste gevallen vragen we om terug te komen na 2 maand voor een check-up en eventuele downsizing.

Nazorginstructies voor je nieuwe piercing:

Na je bezoek, neem even de tijd om deze twee punten grondig door te nemen; ze zijn van essentieel belang om de kwaliteit van ons werk te waarborgen.
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.