oorlel ⎪ tragus ⎪ conch ⎪helix ⎪ anti-helix ⎪ traditional ⎪ industrial ⎪ snug ⎪ rook ⎪ and more

Piercing

Onze piercers kijken samen met jou welk juweel de juiste match is. Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleide mensen met de nodige certificaten. Het piercen gebeurt in een veilige, rustige omgeving, voorzien van alle comfort. Voor onze piercings werken we uitsluitend met de beste kwaliteitsjuwelen in het titanium en solid gold met startprijs vanaf €20.

Styling

We gaan het geheel van bestaande piercing gaatjes bekijken, en samen met jou beslissen of we nog nieuwe piercings gaan bijplaatsen. We laten je los in ons groot assortiment aan titanium, solid gold, sterling silver en merkjuwelen met echte diamanten, edelstenen en kristallen. Wij zijn er natuurlijk om jou te gaan begeleiden met de keuze van het juiste juweel voor de juiste piercing om zo tot een prachtig eindresultaat te komen.

Nazorg

Ook na het piercen kan je telkens bij ons terecht voor hulp of advies, ook voor piercings die niet door ons geplaatst zijn. In de meeste gevallen vragen we om terug te komen na 2 maand voor een check-up en eventuele downsizing.

Nazorginstructies voor je nieuwe piercing:

Na je bezoek, neem even de tijd om deze twee punten grondig door te nemen; ze zijn van essentieel belang om de kwaliteit van ons werk te waarborgen.