Aftercare

De nazorg van je tattoo of piercing is bijna even belangrijk als de plaatsing ervan. Om een goed resultaat te garanderen is het aangeraden om de stappen te volgen in onze nazorg instructies. Deze worden uiteraard ook met jou in de studio overlopen. Heb je een bezorgdheid tijdens de genezing? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Jouw welzijn is een prioriteit voor ons!

"Aftercare is the finishing touch."

Piercing

Nazorg van je verse piercing is net zo belangrijk als de piercing zelf. Een after piercing spray zorgt voor een optimale bacteriële bescherming van de huid en een snelle genezing. Volg ons zorgvuldige nazorgadvies om optimaal van je nieuwe piercing te kunnen genieten!
Aftercare guide

Tattoo

Hydrateren, hydrateren, hydrateren! Het is uiterst belangrijk dat je tattoo niet uitdroogt. Een tattoo crème vormt een barrière tegen vuil en andere indringers en werkt verzachtend. Wil je je tattoo eeuwig laten stralen? Blijf de tattoo dan regelmatig verzorgen om een strakke omlijning te behouden.
Aftercare guide

Aftercare producten

Scorpio werkt met producten van Carl&Johan; een unieke verzorgingslijn met krachtige, organische ingrediënten voor en door tattoo liefhebbers.
Meer weten

Plan een afspraak

Wij bieden onze klanten een ontspannende en persoonlijke ervaring. Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich op hun gemak voelen en dat ze de perfecte ervaring krijgen.
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.