Scorpio Knokke

knokke

Scorpio opende de deuren in 2022 in de welbekende Lippenslaan te Knokke. In dit prachtige pand met twee verdiepingen zijn we voorzien van alle luxe en comfort om jouw sessie in alle rust te kunnen doorbrengen. Deze studio staat bekend om zijn verfijning en elegantie en heeft bij meer dan 1000 klanten ultra gedetailleerde tattoos geplaatst.

Ontdek alle studio's

creativiteit

    zonder

grenzen

Scorpio

Scorpio onderscheidt zich als een toonaangevende studio in Belgie, waar zuiverheid en professionaliteit vooropstaan. Onze internationale en nationale artiesten, gespecialiseerd in zowel piercings als tattoos, hanteren een professionele en verfijnde stijl, ondersteund door een commitment aan respect en privacy voor elke klant. Elke Studio volgt een gestructureerde aanpak, met een onthaalmanager die onze klanten verwelkomt, en specialisten die uitblinken in hun vakgebied, wat zorgt voor een naadloze en professionele ervaring voor elke klant. we zijn anders dan de traditionele old school studio's, wij kiezen bewust voor een open en commerciele mindset, waarbij een toegankelijke en heldere omgeving centraal staat.Ons elegant en lichtgevend interieur vormt de perfecte achtergrond voor jouw unieke tattoo- of piercingervaring, terwijl we een hoge standaard van zuiver en clean werk waarborgen. Scorpio is meer dan een studio.

Ontdek meer over scorpio

We take care of you

Ons getalenteerde team is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit en biedt een op maat gemaakte ervaring voor elke klant.

DIENSTEN EN PRIJZEN