Scorpio Mechelen

mechelen

De studio in Mechelen is onze meest recente aanwinst, gelegen in de Graaf van Egmontstraat. Deze is uitgerust met alle comfort en luxe die je kunt wensen tijdens een tattoo- of piercingsessie. De studio beslaat drie verdiepingen: op de eerste verdieping richten we ons volledig op piercings en juwelen, terwijl de tweede en derde verdieping bestemd zijn voor tattoo. Scorpio Mechelen is een must-visit studio voor iedereen die van elegantie en verfijning houdt.

Ontdek alle studio's

passie voor

zelfsexpressie

scorpio

Scorpio onderscheidt zich als een toonaangevende studio in Belgie, waar zuiverheid en professionaliteit vooropstaan. Onze internationale en nationale artiesten, gespecialiseerd in zowel piercings als tattoos, hanteren een professionele en verfijnde stijl, ondersteund door een commitment aan respect en privacy voor elke klant.Elke Studio volgt een gestructureerde aanpak, met een onthaalmanager die onze klanten verwelkomt, en specialisten die uitblinken in hun vakgebied, wat zorgt voor een naadloze en professionele ervaring voor elke klant. we zijn anders dan de traditionele old school studio's, wij kiezen bewust voor een open en commerciele mindset, waarbij een toegankelijke en heldere omgeving centraal staat. Ons elegant en lichtgevend interieur vormt de perfecte achtergrond voor jouw unieke tattoo- of piercingervaring, terwijl we een hoge standaard van zuiver en clean werk waarborgen. Scorpio is meer dan een studio.

Ontdek meer over scorpio

We take care of you

Ons getalenteerde team is toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit en biedt een op maat gemaakte ervaring voor elke klant

diensten en prijzen
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.